در جوامعی که در آنها بهرهور بودن بر حضور داشتن ارجحیت دارد، اضطراب موج میزند. اثرات گسترده و نگرانکنندهی اضطراب بر سلامت روحی و فیزیولوژیک دانشجویان، تیمی بینرشتهای را ترغیب کرد که با استفاده از روشهای تحقیق دیزاین به حل این مشکل بپردازند. ترکیب تخصصها در حوزههای دیزاین بصری، تکنولوژی موسیقی، روانشناسی، هنردرمانی و حضور در لحظه، ابزاری دیجیتال را به نام «مودز» پدید آورد.
ابزار دیجیتال «مودز» سه حس بینایی، شنوایی و لامسه را به طرزی رمزآلود، دروننگرانه و از نظر زیباییشناختی پیچیده با هم ترکیب میکند. از طریق اینتراکشن همهجانبه، مناظر و چشماندازهای دیداری و شنیداری مسحورکنندهای پدید میآید که میتواند اضطراب دانشجویان را کاهش دهد. تجربهی «مودز» در ذات خود نوعی ارزش سرگرمی نیز دارد ـ این ویژگی برای درگیر و راضی نگه داشتن کاربران ضروری است. دو نتیجهی قابل اندازهگیری «مودز» عبارتند از: کاهش اضطرابی که خود فرد گزارش میکند و کاهش ضربان قلب دانشجویان.
اینتراکشن با «مودز» مانند بازی در زمین بازیای پر از تصاویر و صداهای پویاست. کاربر در آغاز یکی از سه محیط دیجیتال را به نامهای بازیابی تمرکز، فرو نشاندن خشم یا نیرو گرفتن انتخاب میکند و وارد آن میشود. هر محیط (یا مود) مجموعهای منحصربهفرد از تصاویر و صداها را ارائه میدهد که به طور خاص برای کاهش اضطراب طراحی شدهاند. مبنای منطقی و کارآمدی این سه حالت در اصول حضور در لحظه و آیورودا، سیستم شفابخشی پنجهزارسالهای که در هند باستان ابداع شده است، ریشه دارد. بر اساس آیورودا، بدن پویا و پیوسته در حال تغییر است. تعالیم این مکتب...
بیشتر >