1. فرزاد ادیبی متعلق به نسلی از طراحان گرافیک ایران است که فعالیت حرفهایشان در جریان انطباقِ دو رویداد مهم شکل گرفت؛ یکی از این رویدادها بهبود اوضاع اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در نیمهی دوم دههی هفتاد شمسی و دیگری، تحولات بیسابقهی دنیای تکنولوژی بود.
در این دورهی زمانی، اینترنت و برنامههای کامپیوتری در کنار امکانات جدید صنعت چاپ و ابزارهای دیجیتال به طرز بیسابقهای در حال دگرگون کردن دنیای هنر بودند. پروژههای طراحی گرافیک نسبت به زمانی که تقریباً همه چیز باید توسط تکنیکهای دستی انجام میشد با سرعت بیشتری به سرانجام رسیدند. ارتباطاتِ مجازی به واسطهی اینترنت گسترش یافت و به مدد دوسالانهها، پای طراحان بینالمللی و تاثیرشان به فضای گرافیک ایران باز شد. روزنامهها و مجلات تازهای متولد شدند. ناشران، کتابهای بیشتری روانهی بازار کردند. تئاترها و سینماها رونق تازهای یافتند. مالتیمدیاها، وبسایتها و وبلاگها به عنوان رسانههایی جدید مورد توجه قرار گرفتند و تبلیغات تجاری، تحت تاثیر رونق اقتصادی گسترش یافت.
طبعاً این شرایط باعث شد که مشتریان بالقوهی بیشتری به سراغ طراحان گرافیک بیایند و حرفهی طراحی گرافیک دارای شخصیت جدیدی شود و مرزهایش را گسترش دهد
بیشتر >